«Margitstua» har blitt erstattet

Beboerne på helsetunet i Malm har igjen fått sitt eget rom hvor de blant annet kan ha ulike selskapeligheter.

FORNØYD: Karin Talmo er glad på beboernes vegne at de nå har fått sitt eget rom igjen på helsetunet i Malm. 

Nyheter

Da fysioterapeutene på helsetunet i Malm måtte ha nye lokaler, ble «Margitstua» valgt.

– Det var rom som beboere kunne bruke til å se TV, slappe av eller bruke til ulike møter eller selskapeligheter som for eksempel bursdager med familiene sine. Vi hadde forståelse for at fysioterapeutene måtte ha nye lokaler, og ga vår aksept at «Margitstua» kunne brukes til det. Da mente vi at beboerne måtte få et erstatningsrom, sier Karin Talmo i eldres råd i Verran. Det fikk de løfter om, men noe nytt rom kom ikke på plass.

– Eldres råd har møter med rådmannen stort sett én gang i måneden. Da vi tok opp saken om erstatningsrom med henne (Torunn Austheim, red.anm.), ble hun overrasket. Hun hadde ikke hørt om dette. Da svingte hun seg rundt, og ikke lenge etter sto rommet ferdig med både ny maling, møbler og TV, sier Talmo.

Det er en leilighet i 4. etasje som har blitt gjort om av mannskaper fra kommunen.