70-åringer med CD-slipp

Visegruppa NÅKKÅ AINNA – som består av Ella Holdaas, Siv Ramberg, Ellrun Ystad og Ogndalspoeten Aksel Sende gir ut CD.

UNDERHOLDNING: Ella Holdaas og Aksel Sende gleder seg til å vise fram CD-en de har gitt ut. Det skjer på biblioteket lørdag kl. 14. Siv Ramberg og Ellrun Ystad er også med i visegruppa NÅKKÅ AINNA. Willy Wikan (bak) er sjåfør for dem. – Ja, også er jeg kaffedrikker, sier den tidligere rektoren.  Foto: trine

Nyheter

CD-slippet skjer på biblioteket i Steinkjer lørdag ettermiddag.

– Vi er veldig glad for å få oppleve dette. Det er ikke hver dag 70-åringer gir ut CD. For oss er det en opplevelsen, ja, noe stort, sier Aksel Sende (79) og Ella Holdaas (72), som håper det er mange som har lyst til å komme til biblioteket for å høre hva CD-en deres inneholder.