Heidi har 40 år i bransjen

For 40 år siden startet Heidi Sagmo (57) på frisørskole i Østersund. Forrige uke var det 25 år siden hun etablerte sin egen salong. Hun startet den gang alle skulle ha Sonja- og Diana-frisyre.

erfaren frisør: Heidi Sagmo har vært frisør i Steinkjer siden 1978. – Det er 40 år siden jeg startet utdanningen i år, og det var 25 år siden jeg etablerte salong forrige uke. 1. mars 1993 åpnet jeg og Berit Karlsen Frisør Huset, sier Heidi. Bak henne står en av hennes ansatte; Frida Holmvik. Heidis salong heter i dag Carpe Diem.  Foto: trine

Nyheter

– Vi slet, for ni av ti kunder sa de skulle ha Sonja-frisyre. Håret skulle dras fram og fønes sirlig bakover. Det var slett ikke alle som hadde hår til å kunne ha Sonjas frisyre – ei heller Dianas, som også ble populær, men sånn var det den gang, sier Heidi Sagmo, som lærte seg å flette da hun gikk på frisørskole i Østersund i 1978/79.