Ekstremt mye elg å se

Lørdag sto det 18 elger utenfor soveromsvinduet til den tidligere lederen ved Brandheia Villmarkssenter, Mari Lisbet Finstad. «Itj rart at elghuinn bli tullåt», sier Finstad, som er vant med å se 10–12 elger utenfor huset.

lægran gård: – ligger ved krysset der man kjører opp til Brandheia Villmarkssenter. Mari Lisbet og Jan Olav Finstad har denne utsikten fra huset sitt. Lørdag morgen sto det 18 elger utenfor soveromsvinduet deres. Alle elgene synes ikke i bildet. – Det er ny rekord. Vi er vant med å se 10–12 elger, men 18 var veldig mange, sier Mari Lisbet, som må jage vekk elg når hun går tur. Foto: Jan Olav Finstad. 

Nyheter

– Det blir mer og mer elg. Også hører jeg folk si at elgen blir mindre og mindre, så det spørs om det er for mange av dem, sier Mari Lisbet Finstad, som er godt vant med elg. I mange år var hun leder for Brandheia Villmarkssenter, som ligger noen få kilometer fra der de bor og der elgen ser ut til å stortrives.