Nye forviklinger på Vadaneset

«UTROligHET» er årets farse fra Vada teaterlag. 24. februar går sceneteppet opp for nye gapskratt i Vada grendehus.

ENSEMBLET: Tove Lyngaas Berg (t.v.), Laila Ressem-Overrein, Tove Randi Selen. Pål Anders Olsen, Karl Oscar Brattsti og Håvard Bergfall.  Foto: Svein Leknes

Nyheter

Annethvert år står en gjeng glade amatører på scenen på Vadaneset. Det har de gjort i over 50 år. Nesten uten unntak har det vært farser. Og de vet å finne unike stykker. Ifølge teaterlaget har de til og med hatt tre norgespremierer i grendehuset. I år er det «UTROligHET» av svensken Christer Claeson som står på programmet. Kort fortalt handler det om en lørdags formiddag hjemme hos Bertil og Lisa, etter en fuktig jentekveld på bygdas hotellpub. Året er 2010 og mobil er allemannseie. Denne formiddagen får leieboeren, Lisa besøk fra søsteren sin, og forviklingene starter.