En ny milepæl er nådd i gruva

I disse dager begynner de ni første leietakerne å etablere seg i sine respektive lokaler i Bergmannsparken. For å finne en samarbeidsform for framtida, har Bergmannsparken AS fått tilskudd fra Innovasjon Norge.

PRAKTISK: Utlevering av nøkler er første steg i at leietakerne i Bergmannsparken etablerer seg. Her får leder Karin Hofsøy Skevik i Malm Røde Kors utlevert sine nøkler av Jørn Vanebo. Styreleder i Bergmannsparken, Frank Christiansen sørger for at det går riktig for seg.  Foto: Svein Leknes

Nyheter

Teknisk etat i Verran kommune, Gruveteater, Fosdalsgruvas venner, Malm Røde Kors, Jekta AS, Verran Festivitas, SØF, Sigmund Haldås’ samlinger og Bergmannsparken AS skal alle inn i Bergmannsparken. Gruvemuseum, frivilligsentral og en næringspark er også planlagt inn i Bergmannsparken.