Ny Beitstad-trener på plass

Jan Tore Persgård (53) fra Følling er mannen som skal trene Beitstad til opprykk neste år.

NY TRENER: Jan Tore Persgård fra Følling har tatt på seg oppgaven med å få beitstøingene oppover i seriesystemet. Han har vært trener i 13–14 år. Blant annet A-laget til Følling og flere aldersbestemte lag. Selv om Beitstad har et kobbel med midtbanespillere, blir det sannsynlig 4-3-3 system til våren. 

Nyheter

Beitstad skal bort fra bunn av tabellen i 6.-divisjon. Målet denne sesongen er å kjempe i toppen, og neste år skal laget, som endte sist i fjor, ta steget opp i 5.-divisjon.

– Dette blir artig. Jeg har ikke trent et lag på to-tre år, men nå var lysta der igjen, og denne gjengen ser spennende ut, sier Per Tore Persgård.

Han ble presentert for spillergruppa før trening i Beitstadhallen. Persgårds signaler om at det kommer til å bli mye løping de kommende månedene, la ingen demper på stemningen, tvert imot. En liten runde rundt bordet viste at spillerne var motiverte til å gjøre en innsats.

– Dette ser veldig bra ut. Trening er gull. Vi har hatt to slappe sesonger nå, så dette blir knallbra, sa Jan Åge Garnvik.

Blant veteranene og støtteapparatet var det også god stemning.

– Så lenge jeg har vært med, har det aldri vært så mange på treningene som vi er nå. Så dette gleder jeg meg til, sa Ola Røsegg.

Ifølge lagleder Jo Kristian Kvernland skal det også satses mye på det sosiale, slik at gruppa blir enda mer sammensveiset.