Støtteapparatet fungerer

Firebarnsfaren Kidane G. Zemikael har fått fast ansettelse i en hundre prosent stilling på Steinkjer mekaniske AS. Et målrettet arbeid fra Jobbsjansen i Steinkjer har endt bra for alle parter.

SNØPLOG: Kidane G. Zemikael innrømmer med et smil at han ikke hadde kjennskap til snøploger i hjemlandet Eritrea. Disse plogene er det Kidane som har sveiset sammen hos Steinkjer mekaniske AS. Kidane måtte flykte fra Eritrea på grunn av at myndighetene tvang ham til å avtjene i det militære.  Foto: Svein Leknes

Nyheter

Etter at Kidane G. Zemikael fra Malm var ferdig med sitt toårige integrasjonsprogram, fikk han innvilget ett år til. Blant annet fikk han arbeidspraksis hos Fosdalen industrier i Malm. Da det gikk konkurs, sto han uten et tilbud. Da kom han under vingene til Anita Staberg Tessem i Jobbsjansen i Steinkjer.