Barnekreftforeningen i Trøndelag fikk kr 27.000 fra Steinkjer skole

Barn hjelper barn

Før jul arrangerte elevene ved Steinkjer skole Desembermarked på torget. De laget mye forskjellig som de solgte til foreldre og andre. Pengene de tjente fikk Barnekreftforeningen i gave fra dem.

gavmilde elever: Foran f.v. Sander M.F. Mollan, Nora Austheim-Christensen, Theo A.G. Halvorsen-Ringseth (2. rekke), Tara Omrani, Brit Gorset, Guro S. Kvammen, Kjell Sundfær, Isak J. Holmen, Linus SL Lyngseth (3. rekke), Makda H.M Wolday, Nora Sakshaug, Lucas S. Mørkved, Siv A. Letnes-Pedersen, Maria T.H. Faksvåg, Thea L. Herstad og Hermine K. Krogstad. Bakerst står Liv W. Vikan (rektor), og Bente Storli (miljøterapeut). 

Nyheter

– Tusen takk. Denne gaven er vi veldig glad for å få, sa Brit Gorset og Kjell Sundfær til elevene ved Steinkjer skole, som fredag ettermiddag overrakte en kjempestor sjekk med et kjempestort beløp på til Barnekreftforeningen. De har begge hatt gutter som har hatt kreft.