«Gud! Hvor du er deilig»

Frank Øren, tidligere vokalist i vokalgruppen Bjelleklang, er ny kateket i Steinkjer og Egge.

NYANSATT: Frank Øren, tidligere vokalist i Bjelleklang, er ansatt som kateket i Steinkjer og Egge.  Foto: Øyvind Bones

Nyheter

– Jeg startet i jobben 2. januar, så jeg er ganske fersk i jobben, sier Frank Øren.

Han er mest kjent som vokalist og frontfigur i vokalgruppa Bjelleklang, som herjet hitlistene på 1980- og 1990-tallet. Bandet ga ut i alt ti album og står bak radiohiter som «Gud! Hvor du er deilig», «Hyttetur» og «Rød, rød vin».

Nå er det derimot undervisning av konfirmantene i Steinkjer og Egge som står på dagsorden.

– Jeg tar over arbeidet med konfirmantene i Steinkjer og Egge etter Anne Beate Leivann, i tillegg til mange andre arbeidsoppgaver, sier Øren.

– Helt siden konfirmasjonstiden har jeg hatt et nært forhold til kirken, og de siste fire årene har jeg jobbet som diakon i Groruddalen i Oslo. Jeg har i alle år jobbet som formidler, så denne jobben passer meg bra, sier Øren, som har et enkelt svar på hvorfor han endte i Steinkjer.

– Jeg er gift med ei fra Steinkjer, så jeg har vært her mange ganger før, sier Frank Øren.