TNT kommer tilbake

TNT gjør opp for fjorårets avlysning under Steinkjerfestivalen.

Ronni Le Tekrø og resten av TNT kommer tilbake til Steinkjerfestivalen, etter at de måtte avlyse i fjor. 

Nyheter

Steinkjerfestivalen melder i en pressemelding at TNT kommer til sommeren festivalen.

- Etter den beklagelige avlysningen i fjor, er det veldig tilfredsstillende å kunne fortelle at TNT kommer tilbake til Steinkjerfestivalen. TNT har sterkt ønsket det hele tiden, for å «gjøre godt igjen» det som skjedde i fjor. Det er også hyggelig å fortelle at et nytt, sterkt album kommer i april, i perfekt tid før festivalen. Ronni LeTekrø er svært entusiastisk til det nye albumet og kaller det «Det beste vi har gjort siden Intuition». Det lover i så fall svært godt! skriver festivalsjef Svein Bjørge i pressemeldingen.

Så da blir det igjen anledning til å høre og synge med til klassikere som "10.000 Lovers", "Seven Seas", "Intuition", "Harley Davidson" med flere.