Rekord-omsetning i Coop

Medeierne i Coop Midt-Norge får i disse dager utbetalt 168 millioner kroner i kjøpeutbytte for 2017.

REKORD: Coop kan vise til meget gode tall for 2017. 

Nyheter

Det er en økning på 43 millioner kroner sammenlignet med 2016. 2017 ble et rekordår for Coop Midt-Norge, som med sine 97 butikker i 19 kommuner er den største handelsaktøren i Trøndelag.

– Vi er svært fornøyd med 5,6 milliarder kroner i omsetning, og at vi øker vår markedsandel i Trøndelag. Coop har lyktes godt i dagligvaremarkedet det siste året, og vår lavpriskjede Extra har vært vekstvinner flere år på rad. Kombinasjonen av lave priser og stort utvalg har åpenbart slått an hos kundene, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Steinkjer

Steinkjer er et av mange steder der Coop hadde stor fremgang i fjor. Extra Mære satte ny rekord med 51,9 millioner kroner i omsetning.

– 2017 ble et fantastisk år takket være alle de ansatte ved butikken. Vinneroppskriften er enkel. Lave priser kombinert med et stort utvalg basert på det kunden vil ha. Vi skal gjøre vårt ytterste for å fortsette å gi kundene våre gode handleopplevelser, sier Britt Nordgaard, butikksjef ved Extra Mære.

Samvirkelaget investerte både i opprusting av Obs og utvidelse av Extra Nordsileiret i 2017. Det har gitt resultater.

–Extra Nordsileiret har økt omsetningen med 10 prosent etter utvidelsen i november. Vi har også pen dagligvarevekst ved Obs. Den store satsingen på for eksempel ølutvalg og lokalmat har gitt gode resultater, sier Torbjørn Skei.