Sprengt kapasitet på overnatting

Steinkjer skiklubb fikk bestilling på 1.300 senger fra skiforbundet til årets norgesmesterskap for juniorer. I tillegg kommer 400–500 senger til andre. Noen må ligge i Stjørdal, andre i Grong. Mange bor i private hjem i Steinkjer.

godt samarbeid: Steinkjer skiklubb samarbeider med hotellene i Steinkjer. – Det er åpenbart, at kunne vi forlagt alle i nærområdet, hadde det vært det beste. Slik er det ikke, men vi har full kontroll på innkvarteringen, sier leder i organisasjonskomiteen, Harald Overrein. 

Nyheter

– Vi samarbeider godt med hotellene i Steinkjer, og har leid det som er å få av hotellrom i byen. Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet, men det er ikke plass til alle, så noen må overnatte så langt unna som Stjørdal – og muligens i Grong. Og i mange private hjem.