Rekordmye snø på Byafjellet

Det er bortimot én meter med snø på Bjønnsåsen, som ligger 306 moh. inne på Byafjellet. Det har ikke vært så mye snø på mange år, sier folk som ferdes regelmessig i området.

ikke hoppbakke: Det er lagret store mengder med kunstsnø på Steinkjer skistadion. Totalt er 6.000-7.000 kubikk kunstsnø lagret i to store hauger. Det er reservesnø i forbindelse med Junior-NM på ski, som arrangeres i Steinkjer 2.–4. mars. Blir det ikke bruk for kunstsnøen, pakkes den inn i sagflis når våren kommer. Det er mange år siden det har vært så fine forhold på Steinkjer skistadion. 

Nyheter

– Jeg har ikke vært borti så mye snø på Steinkjer skistadion som det er i år. Inne på Bjønnsåsen nærmer det seg en meter med snø nå. Det var en halvmeter før jul, og etter den tid har det snødd mye, sier Hans Lyngve, som kjører tråkkemaskin på Steinkjer skistadion. Han jobber i kommunen – og pakker nå snø på stadion på sjuende året.