Noen slutter, andre satser

Denne uka ble det klart at gatekjøkkenet Go og Mætt i Steinkjer sentrum stenger dørene. På motsatt side av gata åpner Mintage dørene.

mintage også i sentrum: Snart blir det sushirestaurant i Steinkjer sentrum også – i lokalene det har vært mange ulike spisesteder de siste årene. – Dette vil være en hybrid mellom bar og restaurant. Vi ser for oss at dette skal være plassen for vorspiel, kurs og konferanser og mye, mye mer. Vi er snart ferdig, så nå gleder vi oss til å ta imot folk. Planen er åpning 19. januar, sier Ferstad. 

Nyheter

– Planen er å åpne fredag 19. januar, sier Kent Olav Ferstad, som etablerte sushirestaurant i Steinkjer i 2014. Ny-etableringen i Steinkjer sentrum er Mintage Lounge & Bar.

– Det er et konsept som har vært under utvikling de to siste årene. Det vil være en hybrid mellom bar og restaurant. Vi ser for oss at det skal være plassen for vorspiel, kurs og konferanser og mye, mye mer. Vi er snart ferdig, så nå gleder vi oss til å ta imot folk, sier Ferstad, som har sushirestauranter både i Stjørdal, Levanger, Namsos, Værnes – og utsalg på Obs og flere steder.

Innehaverne av Go og Mætt avvikler gatekjøkkenet etter 12 års drift, men skal ha ny driver klar til å ta over om ikke lenge.