Overraskede prisvinnere

Heidi Gulling Andersson og Walfred Andersson ante ingenting da ordføreren dukket opp og delte ut Verran kommunes kulturpris til dem.

Ordfører Anders Lindstrøm, Heidi Gulling Andersson og Walfred Anderson. 

Ekteparet Andersson arrangerte juletrefest for Verrans nye tilflyttere da de ble overrasket med kulturprisen. 

Nyheter

Torsdag kveld var det juletrefest for Verrans nye tilflyttere. Bak festen sto selvsagt Heidi og Walfred Andersson, slik de alltid gjør når det gjelder omsorg, omtanke og frivillig innsats for flyktninger som har kommet til Verran.

Da de kom på festen visste de ingenting om at de på mange måter kom til å bli hedersgjester for en juletrefest de har stelt i stand for andre.

Plutselig dukket ordfører Anders Lindstrøm opp og røpet at de to var vinnere av Verran kommunes kulturpris for 2017.

- Vi er enormt overrasket og viste ingenting på forhånd. Det sier Heidi Gulling Andersson etter prisutdelinga til Steinkjer-Avisa, og legger til:

- Vi er glade, og vi kunne ikke kunnet fått prisen uten den flotte gjengen som er med oss. Det er styret i Norsk Folkehjelp pluss noen til. Dette er våre flotte hjelpere.

- Vi vil rette en takk til Verran kommune. Vi er stolte og vi får like mye igjen som vi gir, avslutter Heidi Gulling Andersson, på vegne av seg selv og sin ektemann Walfred Andersson.

– Heidi og Walfred Andersson tildeles årets pris for deres innsats for å skape et bedre, tryggere og mer romslig samfunn til glede for oss alle sammen i en tid som er preget av økt urolighet i verden. Tusen takk for jobben dere gjør, avsluttet ordføreren sin tale i torsdag kveld.