Comeback i Rismelen

Gåte er ett av tre band i det nyeste slippet fra Steinkjerfestivalen.

Gåte er tilbake! De kommer også til Steinkjerfestivalen i juni. 

Tøffingene i Skambankt vender tilbake til Steinkjerfestivalen. 

Wildwood Kin har tatt hjemlandet England med storm. 

Nyheter

Steinkjerfestivalen slapp i går kveld tre nye artister til kommende sommers festival. Der er det klart at Gåte, Skambankt og Wildwood Kin kommer.

- Årets store norske comeback er utvilsomt at GÅTE gjenoppstår, og da skal de selvsagt spille på Steinkjerfestivalen! Det blir da også deres eneste konsert i Nord-Trøndelag i 2018, sier en entusiastisk Svein Bjørge i en pressemelding.

Gåte var blant 2000-tallets største norske rockeband, og gjorde nylig comeback med en EP. Like før festivalen i juni kommer det nye albumet.

Vender tilbake

Skambankt har spilt på Steinkjerfestivalen tidligere, og nå er de tilbake

I utgangspunktet er de et tungrockband av den klassiske skolen, men med en meloditeft og spilleglede som gjør at de fenger langt ut over det tradisjonelle publikummet.

Joker

Årets joker i festivalbookingen kan bli britiske Wildwood Kin.

- Vi er ekstremt tilfredse med å få hentet Wildwood Kin til Steinkjer. En fersk vokalbasert trio med en stemmeprakt som tar pusten fra publikum i hjemlandet England. Nå som låtene også begynner å falle på plass, er det stadig flere som refererer til dem som en kvinnelig, europeisk versjon av selveste harmoni-gudene Crosby. Stills & Nash. En nesten umulig sammenligning og ære, men det forteller det meste om hvilket potensiale som ligger i denne trioen. Vi måtte bare hente denne trioen til Steinkjer før de eksploderer og blir store. Det vil ikke forundre oss om vi har noen nye «Steinkjerfestival-favoritter» her!? , sier Bjørge.