Håndballen eksploderte

En håndball eksploderte med en forferdelig smell da Phillip (7) skulle ta imot ballen. Trykket var så hardt at trøya hans revna. Kort tid etterpå lå han på ei båre i en ambulanse på vei til Sykehuset Levanger.

sjokkopplevelse: Med et voldsomt smell eksploderte håndballen mot magen til Phillip Barkhald Haugdal (7) da han var på trening i Mærehallen onsdag kveld. Både barn og voksne ble skremt av den voldsomme smellen. De tror det var for mye luft i ballen, da den ifølge Phillip var hard som stein. Men sånt skal ikke skje, så håndballen skal sendes til leverandøren. 

Nyheter

– Det gikk bra, men det var mye adrenalin og full panikk i starten. Vi kjølte ned armene og magen – og etter hvert ble det sykebil. Det var skremmende både for ungene og trenerne, sier mamma Anne Barkhald. I lag med ei dame ledet hun treningen til Sparbu G7 i Mærehallen onsdag kveld.