Nå kan du gi en stjerne til DMS

Kreftforeningen med julestjerneaksjon i år også.
Nyheter

Du la kanskje merke til dem i fjor, julestjernene som var plassert ute i avdelingene på sykehusene i Nord-Trøndelag og på DMS Inn-Trøndelag. Stjerneaksjonen ble gjennomført for første gang i 2013, og for en uke siden startet årets aksjon.

DMS Inn-Trøndelag på Egge blir en del av Kreftforeningens stjerneaksjon denne julen også.

- Stjerneaksjonen handler om å gi håp og varme. Ved å gi en gave til kreftforskning, kan man samtidig velge å sende en stjerne til et valgfritt sykehus - til glede for de som må tilbringe julen der, sier distriktssjef Eva Faanes i Kreftforeningen.

Hvis du velger å gi en gave på valgfritt beløp til kreftforskning, så henger Kreftforeningen opp en stjerne på sykehuset du velger.

- Dessverre er det ikke alle som får feire jul hjemme med kjente og kjære. Denne aksjonen skal vise at det er noen som tenker på dem. Ingen skal føle seg alene. Du viser omtanke og gir glede ved å sende en stjerne til de som må tilbringe julen på sykehus, i tillegg til å gi håp ved å støtte kreftforskning. Slik får vi flere hjem til jul, til nyttår og alle andre dager i året, sier Faanes.

I fjor ga nordmenn 7500 stjerner. Blant disse ble 10 stjerner til DMS Inn-Trøndelag på Steinkjer. I tillegg ble det i Nord-Trøndelag gitt 107 stjerner til Sykehuset Levanger og 75 til Sykehuset Namsos.

Siden aksjonen startet 1. desember har det allerede blitt gitt 6 stjerner til DMS Inn-Trøndelag.