Astrid S til Steinkjerfestivalen

- Vi er utrolig stolte av å få besøk av Astrid S og hennes fantastiske show, sier festivalsjef Svein Bjørge.

Astrid S gjester Steinkjerfestivalen til sommeren. 

Nyheter

Astrid S har det siste året blitt en av Norges aller største internasjonale stjerner. Hennes største hit, ”Hurts So Good”, har vanvittige 159 millioner avspillinger på Spotify og 11 millioner visninger på YouTube, og hennes nye singel ‘Think Before I Talk’ passerer allerede snart 40 millioner avspillinger på Spotify og 2,5 millioner visninger på YouTube.

Nå er det klart at hun gjester Steinkjerfestivalen til sommeren.

- Vi er utrolig stolte av å få besøk av Astrid S og hennes fantastiske show. Med det programmet hun har, rundt i hele verden, er ekstra stas at hun har valgt å prioritere Steinkjerfestivalen som sitt eneste show i Midt-Norge på sin sommerturné, skriver festivalsjef Svein Bjørge i en pressemelding.

Astrid S har kontrakt med det amerikanske selskapet Creative Artists Agency, som er et av verdens aller største byråer innen musikk- og filmverden, og hun jobber kontinuerlig med hele verden som marked.