Kjente bymotiv på auksjon

Lørdag inviteres det til frimerke- og postkortauksjon med en rekke unike bilder fra Steinkjer.

PAVILjongen: Dette bildet av den mye omtalte paviljongen på torget er med på høstauksjonen til Steinkjer frimerkeklubb.  Foto: arkiv

STEINKJER: Motiv fra Steinkjers gater før krigen.  Foto: nn

Nyheter

– Vi har flere unike postkort og bilder – blant annet et bilde av den mye omtalte paviljongen på torget. Det står dessverre ikke årstall på bildet, som viser en fullsatt paviljong med korpsmusikk og tilskuere, sier Reidulf Welde i Steinkjer Frimerkeklubb.

Flere hundre frimerker og postkort legges ut for salg på auksjonen, som er et populært treffsted for samlere fra hele regionen.

– Det kommer samlere fra Steinkjer og omegn, men det kommer inn bud fra hele landet. Interessen for frimerker er stabil, og det er økt interesse for brev der frimerkene står på. Når det gjelder postkort er både stedskort og kunstnerkort populært. Her er det mange artige motiv, som også forteller mye historie, sier Welde.