Slimete populær trend

Trenden med å lage sitt eget slim har tatt helt av. Jenter hamstrer lim, barberskum, linsevæske og konditorfarge, og dermed rører de sammen deilige klumper, som kan brukes til mye. Og bli kjempestort!

så det på YouTube: – Vi så det på YouTube første gang, og siden har vi laget mye slim. Vi lager når vi har ingrediensene, sånn ca. én gang i uka, sier Christina Eriksen (høyre) og Agnes Kristiansen Tessem (venstre), som har laget slim snart i to år nå. – Jeg gjør det ikke så ofte, men det er kjempeartig når vi gjør det sammen, sier Johanne Stensaas Børøsund (midten). – Det er litt som å lage mat, sier de. 

Nyheter

– Det er veldig artig å lage slim. Det er som å lage mat. Vi har holdt på med dette snart i to år nå, sier Christina Eriksen, Agnes Kristiansen Tessem og Johanne Stensaas Børøsund, som går i 7. klasse ved Steinkjer skole. De antar at det er omtrent halvparten av skolens elever, jenter vel å merke, som driver med dette.