Snakk om forviklinger!

Hvis du har lyst på god, gammeldags underholdning – ta turen til Henning. Da risikerer du å le mer enn du har gjort på veldig lenge – av misforståelser og forviklinger i den vanvittig artige forestillingen «Kona eller livet».

GIFT MED TO: Drosjesjåfør Larsen (Fredrik Wasshaug) er gift med to damer. Det gikk bra helt til han skadet seg og ble innlagt på sykehus, der han i forfjamselsen oppga to adresser. Én i Steinkjer – og én adresse i Verdal. Fruene Barbara (Andrea Moen Pettersen) og Sigrid (Linn Natalie Martinussen) forstår ingenting. Journalisten (Jo Morten Myhr) fra Steinkjer-Avisa – aner at her er det en bra sak. 

Nyheter

Det var rett og slett skikkelig fornøyelig underholdning Bagabu ungdomslag underholdt med sist helg. Og flere helger fremover. Siste forestillingen er på Dampsaga 18. november.