Snakk om forviklinger!

Hvis du har lyst på god, gammeldags underholdning – ta turen til Henning. Da risikerer du å le mer enn du har gjort på veldig lenge – av misforståelser og forviklinger i den vanvittig artige forestillingen «Kona eller livet».

GIFT MED TO: Drosjesjåfør Larsen (Fredrik Wasshaug) er gift med to damer. Det gikk bra helt til han skadet seg og ble innlagt på sykehus, der han i forfjamselsen oppga to adresser. Én i Steinkjer – og én adresse i Verdal. Fruene Barbara (Andrea Moen Pettersen) og Sigrid (Linn Natalie Martinussen) forstår ingenting. Journalisten (Jo Morten Myhr) fra Steinkjer-Avisa – aner at her er det en bra sak.  Foto: TRINE

Nyheter

Det var rett og slett skikkelig fornøyelig underholdning Bagabu ungdomslag underholdt med sist helg. Og flere helger fremover. Siste forestillingen er på Dampsaga 18. november.