Nå blir det Obs Bygg i Steinkjer

Coop-sjef Bjørn Vik-Mo lover bedre utvalg og lavere priser når Extra Bygg Steinkjer blir til Obs Bygg.

Butikksjef Geir Julnes i Coop Extra Bygg i Steinkjer og driftssjef Olav Morten Ressem i Coop Steinkjer i forbindelse med åpningen i 2015. Nå blir butikken omprofilert til Obs Bygg. 

Nyheter

Coop har besluttet å gjøre om de 18 Extra Bygg-butikkene i Norge til Obs Bygg. Obs Bygg vil dermed ha 48 butikker fordelt over hele landet.

- Obs Bygg har hatt en eventyrlig vekst og er landets største byggevarekjede i privatmarkedet. En økt satsing gjennom omprofilering av Extra Bygg Steinkjer vil komme kundene til gode, gjennom enda bedre utvalg og lavere priser, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge, i en pressemelding.

Extra Bygg Steinkjer åpnet dørene på Sannan i mars 2015, og har hatt stor vekst.

– Vi har selvsagt store forventninger til at den sterke veksten skal fortsette. Obs Bygg skal være lavest på pris, så dette er en god nyhet til kundene i Steinkjer, sier Vik-Mo.

- Samtidig vil det gi enda bedre forutsetninger for å lykkes i den offensive satsingen Obs Bygg har på netthandel. Det er noe kundene setter stadig større pris på, og innebærer at man kan både planlegge og kjøpe inn til det neste byggeprosjektet fra sofaen hjemme, sier Vik-Mo.  

Med dette vil Coop Midt-Norge, som er landets nest største samvirkelag, ha 7 Obs Bygg varehus i Sør- og Nord-Trøndelag. I tillegg til i Steinkjer vil kundene finne Obs Bygg i Verdal, Levanger, Namsos, Stjørdal og på Lade og Tiller i Trondheim.

Butikken vil bli omprofilert i løpet av første halvår 2018.