Satser tungt på HMS

Innherred HMS og Bedriftshelsetjenesten i Trondheim slår seg sammen til Agenda HMS.

Fra venstre Ansatterepr Anne Elisabeth Overrein, Styreleder Hilmar Olsen i Innherred HMS, Kjersti Kleven Daglig leder i BHT Trondheim, Elisabeth Hollås Bomo, Daglig leder Innherred HMS 

Nyheter

En dag etter at Trøndelag ble ett fylke, etableres Trøndelags største fagmiljø på HMS med hovedkontor i Verdal. AGENDA HMS etableres gjennom sammenslåing av Innherred HMS og Bedriftshelsetjenesten Trondheim (BHT Trondheim).

Det ekstraordinære årsmøtet i Innherred HMS sa i torsdag ettermiddag enstemmig ja til å slå selskapet sammen med BHT Trondheim. Sammenslåingen forutsetter at generalforsamlingen i Trondheim gjør det samme fredag.

- Vi er veldig godt fornøyd med at generalforsamlingen støttet styret og administrasjonens sin innstilling, sier Hilmar Olsen, styreleder i Innherred HMS, som også er valgt til styreleder i det nye selskapet Agenda HMS.

AGENDA HMS vil bli bedriftshelsetjeneste for mer enn 670 virksomheter både i privat og offentlig sektor over hele Trøndelag, med til sammen ca. 17000 ansatte.

Daglig leder i Innherred HMS, Elisabeth Hollås Bomo og Kjersti Kleven, daglig leder i BHT Trondheim, har ledet arbeidet med sammenslåingen og de er begge glade for at man nå får sammenslåingen på plass.

- Vi ser at opprettelsen av Trøndelag fylke vil stille nye krav til oss, blant annet fordi deler av markedet vil bli utenfor kjernemarkedet til hver av de to BHT-selskapene i dag. Vi må være i stand til å levere bedriftshelsetjenester over hele det nye fylket, sier Bomo og Kleven.

Det nye selskapet vil ha hovedkontor i Verdal, som Innherred HMS har hatt, og i tillegg vil det være kontorer i Trondheim og Steinkjer.