Handle lokalt-dag lørdag

Lederen for Coop-butikken i Kvam håper det er mange store og små som vil komme når de inviterer til en Handle lokalt-dag.

«stue» i butikken: Tone Hellem håper det kommer menge når de inviterer til Handle lokalt-dag 21. oktober. Frank Iversen leverer lokal produsert mat til Coop Marked i Kvam. Ann Kristin Aas Grøtan var innom butikken i lag med 4-åringene Maren, Maren og Håkon fra barnehagen i nabolaget. 

Nyheter

– Lørdag 21. oktober skal vi selge rømmegrøt i butikken. Også skal selgeren som leverer lokalmat til oss servere flatbrød og spekepølse til. Det håper vi kundene våre vil sette pris på, sier Tone Hellem, som er leder ved Coop Marked-butikken i Kvam.

Kaffekrok i butikken

De har en skikkelig trivelig krok i butikken i Kvam, der flere i bygda bruker å ta seg en kaffesup eller to rett som det er.

– Ja, her er det skikkelig trivelig, det er det ingen tvil om, sier Ann Kristin Aas Grøtan, som hadde med seg tre av barna i barnehagen der hun jobber til butikken mandag morgen.

Bygda i fokus

I tillegg til grøtsalg, vil det bli rebus og mere til i butikken på lørdag.

– Vi skal sette bygda i fokus, så det kan bli litt av hvert her den dagen. Vi vil rett og slett anbefale alle i Kvam – og gjerne fra andre steder også, om å ta seg en tur. Bygdefolket er viktig for oss – og butikken er viktig for ganske mange av dem som bor her, sier Tone Hellem.

Det er tilsvarende "Handle lokalt-dag i Stod samme dag.