Næringslivet bidrar som vanlig

Så langt har næringslivet i Steinkjer bidratt med 90.000 kroner til årets TV-aksjon, som går av stabelen 22. oktober.

ringte mange: Anna Konstanse Holan Almli og Livard Eklo ringte mange bedrifter i Steinkjer torsdag. Foto: Svein Leknes. 

Nyheter

– Så langt har vi samlet inn over 90.000 kroner fra næringslivet i Steinkjer. I fjor ble det 175.000 kroner til slutt. Det vil si at vi mangler 85.000 kroner fra næringslivet for å slå fjoråret. Det tror vi at vi klarer, sier Anne Konstanse Holan Almli og Livard Eklo på vegne av aksjonskomiteen i Steinkjer. De sier bedrifter som de ikke har rukket å ringe til, må gå inn på giverstafett.no. – og gi der.

– Også må vanlige folk sørge for å ha kontanter når bøssebærerne kommer. Vi har vipps, der pengene øremerkes Steinkjer kommune. Årets TV-aksjon 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.