Gåse-gakk for nytt orgel

Presten og Gåsebandet satser på stinn brakke i Beitstad kirke søndag kveld.

Presten og gåsebandet: Søndag kveld vil denne glade gjengen ha på seg hvite skjorter, og sørge for at det vil svinge i Beitstad kirke. 

Nyheter

For Presten og Gåsebandet er konserten nok en gang en dugnadsinnsats for Beitstad kirke. I flere år har beitstøingene samlet inn penger til et nytt orgel. De håper folk kommer på konserten klokka 19.30 søndag. Dyktige musikere vil helt sikkert sørge for at man får valuta for pengene. For voksne er inngangsbilletten 200 kroner, og for barn mellom 10 og 14 år er prisen 100 kroner.

Selv har beitstøingene samlet inn nesten 600.000 kroner til orgelet. I mai fikk de én million kroner fra Steinkjer kommune, som også blir satt på kontoen. Da lovte ordfører Bjørn Arild Gram at kommunen vil bevilge ytterligere 2,5 millioner kroner. Prisen for et nytt orgel er 4,5 millioner kroner. I 2019 blir kirka 150 år.

– Et nytt orgel er et langtidsprosjekt. Vi rekker uansett ikke å få på plass et nytt orgel innen den tid. Vi håper folk bidrar til fondet ved å komme på konserten søndag. Jeg garanterer at det blir livat, sier leder Mari Sandstad i menighetsrådet.