Har vi Norges største rirkule i Steinkjer?

I Studio Blikket i Breidablikk-gården på Nordsia har flere kreativ sjeler et spennende kollektiv der de jobber. Her finner vi blant annet en gigantisk rirkule.

NORGES STØRSTE? – Denne rirkulen har ligget og tørket på en låve i lang tid. Nå skal den være en del av utstillingen min som åpner fredag 13. oktober, sier Annebeth Meldal, som bruker vaskehallen i Breidablikk-gården som verksted. Frode Aarvik, som ikke var til stede, er kreativ leder på Studio Blikket i lag med Annebeth Meldal. 

Nyheter

Så langt er det fire firmaer som har kontorplass/verksted/atelier/prosjektrom og visningsrom på Studio Blikket. Det som har vært vaskehall og klesbutikk og sikkert mere til, er forvandlet til et spennende kontorfellesskap og flere kunstverksteder. Det er så innholdsrike rom, og de er så mange og spennende, at det er verdt å ta turen dit bare for det. Det verste som kan skje er at man får en kreativ idé.