Urinveier på unik utstilling

Mer enn 52.000 store og små mennesker i Trøndelag har sett den unike utstilling i "Body Worlds Vital" i Trondheim. Der har det vært mulig å studere alle kroppsdelene på nært hold.

  Foto: Trine Binde Bratberg

  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

Søndag var siste dag for den populære og spesielle vandreutstillingen ved Vitenskapsmuseet i Trondheim. Den verdenskjente utstillingen, som ble åpen for publikum i Trondheim i starten av juni, består av døde menneskekropper - donert til utstilling. Det er mange skoleklasser som har besøkt utstillingen - og det er mange barn som har vært der i lag med voksne. Totalt har det vært mer enn 52.000 besøkende på utstillingen i Trondheim, som er det eneste stedet i Norge utstillingen ble vist. Tidligere har ustillingen vært i mer enn 100 byer rundt omkring i verden.