Over 50 års medlemskap i NAF

Denne uka var 43 NAF-medlemmer med mer enn 50 års medlemskap invitert til treff på Dampsaga.

NAF-MEDLEMMER: F.v. Folke Andersson, Odd Gunnar Aas, Christian Hagen, Eldri Ekker Hallås, Marit Næss, Torleif Brovold, Anna Jørstad, Erling Hatling, John Rikard Ågård, Paul Andersson, Arvid Bentseng, Johan Torleif, Eugen Benjaminsen, Einar Vassmo, Ivar Magne Vanebo, Jan Ludvig Gravbrøt og Ole Roar Olsen. 

Nyheter

– Onsdag 20. september inviterte vi noen av våre eldre medlemmer med ledsagere til kaffe og kaker i Høvel´n på Dampsaga. Dette var personer med over 50 års medlemskap i NAF. Av de 43 medlemmene som ble invitert, kom det 16, sier Stig-Are Utnes, som er sekretær i NAF.

Han sier de trofaste NAF-medlemmene ble tildelt Hedersbevis og en rose som takk for et langt medlemskap.

– Vi fikk også høre noen historier – om hvorfor de ble medlemmer og hvorfor de er det den dag i dag, sier Utnes.

Norges Automobil-Forbund, som ble stiftet i 1924, er en medlemsorganisasjon som arbeider innenfor samferdsel.