Fullt hus på skolefrokost

Tradisjonen tro inviterte saniteten i Egge elevene i første klasse til skikkelig frokost forrige fredag.

ET ORDENTLIG FROKOSTBORD: Det er nesten 50 elever som går i 1.-klasse ved Egge skole. Sist fredag var elevene og to av deres foreldre/foresatte invitert til sanitetens årlige frokost. 

Nyheter

Elevene kunne ha med seg foreldre/besteforeldre/to personer til den kjempegode frokosten som ble servert i skolens gymsal fredag morgen.

– På frokostbordet er det hjemmelaget slangebrød og annet brød, gulrot og kålrabi i biter, mye frukt og sunt og godt pålegg, sa Lisbeth Hage, som på Egge sanitets vegne var ansvarlig for frokosten.

Før selve frokosten underholdt barna med to sanger – ledet av den ene i duoen Skei & PT; Per Thomas Holtan. Han er en av klassens kontaktlærere. Elevene imponerte med sangene «Good morning» og «Anti-Janteloven». Og før frokosten ble servert sang alle i salen en gammel frokostsang.

Før frokosten sa også rektor Karin Tiltnes noen ord. I tillegg til å ønske alle velkommen til skolen og den gode frokosten, tok hun med elevene på en liten spørrelek: Er eple sunt? Ja, sa elevene. Er is sunt? Nei! Og så videre. Hun sa også at hun syntes godteri skulle være noe man spiser bare på lørdager.

– La oss ta tilbake godterilørdagen. Spis taco på fredag.