Flere søppelcontainere som skjemmer i byen

Etter at Steinkjer-Avisa skrev om søppelcontainere som «pynter opp» den fine rundkjøringen ved Rema på Nordsia, har vi fått flere henvendelser.

IKKE FINT: Det er mange som mener at den store søppelcontaineren som står foran kapellet i Steinkjer er veldig skjemmende.  Foto: trine

Nyheter

«Jeg vil ikke surmule i avisa, men dere må skrive om containeren som står ved kapellet også. Utenfor hovedporten står en diger grønn søppelcontainer. Den opptar en parkeringsplass og er det første som møter folk som kommer til begravelser. Den er veldig skjemmende, sier en av våre lesere, som ikke ønsker å surmule i avisa.

– Kommunens biler må kunne komme til for å hente søppelcontainerne. Det er kanskje derfor den store containeren ved kapellet står der den står?

– Det er helt sikkert en annen plass den kan stå. Kirkegården er stor, sier vår leser, som altså ikke ønsker å stå fram med navn.

Da vi oppsøkte kapellet for å ta bilde, møtte vi flere som mente det samme.

– De får det til i andre byer – og da må det gå an i Steinkjer også. Det er ingen som vil «pynte opp» huset sitt med digre søppelcontainere i front. Det vil hverken private eller offentlige instanser. Nei, denne må de bare flytte til et annet sted på kirkegården. Så må folk tåle å gå noen meter, om det er derfor den står der den står.