Fikk nylig 16.000 liter øl

Erik Jensen var med å starte Steinkjer Mikrobryggeri i lag med kompiser. Han ville imidlertid satse litt mer enn dem, så han etablerte like så godt Midtpunktet Bryggeri. Nylig fikk han levert 16.000 liter av ølet sitt – på dunk.

BRYGGER JENSEN: Erik Jensen fra Steinkjer etablerte Midtpunktet Bryggeri i 2015. Nylig fikk han levert 16.000 liter med sitt eget øl, som ble produsert i Washington, der han også bor. – Jeg gleder meg til å servere deltakerne på Ølfestivalen i Stod ølet mitt. Jeg har tre sorter. Vårt Hjem har solgt den ene ølsorten min siden i sommer. Nå har de tre sorter, sier Jensen, som får ølet levert på tønner.  Foto: trine

Nyheter

– Vårt Hjem har solgt ølet mitt siden i sommer. Nå har jeg tre sorter øl, som foreløpig bare selges der. Men jeg skal straks ut på en salgsrunde for å selge ølet mitt til puber og restauranter i Trondheim- og etter hvert Oslo, Bergen og Stavanger. Det vil si, aller først skal jeg på Ølfestival i Stod. Jeg håper det er mange som har lyst til å smake Midtpunktet Bryggeris øl der, sier Erik Jensen, som først etablerte Steinkjer Mikrobryggeri i lag med en kompisgjeng.