En titt bak fasaden

Lørdag åpner seks unge kunstnere døren til vandreutstillingen «3rom» i Regimenten.

ARBEIDSVISNING: Thea Ericson Aarnes (t.v.) og Silje Lindberg inviterer til vandreutstillingen «3rom» i Regimenten lørdag. – Det er et tverrfaglig kunstprosjekt som vi håper blir godt mottatt. Målet er en forestilling neste år, sier danser Thea Ericson Aarnes.  Foto: Øyvind Bones

Nyheter

– Det blir som å gå på galleri, men med levende kunst. Regimenten skal innredes som et hjem og publikum skal få se hva som skjer bak fasaden når skjermene og sosiale medier er slått av, sier danser Thea Ericson Aarnes som sammen med skuespiller Silje Lindberg åpner dørene til Regimenten.

Begge er fra Steinkjer, men studier og jobb har ført de til hovedstaden. Nå ønsker de å prøve ut deres nye kunstprosjekt i Steinkjer, i håp om at de i fremtiden kan sette opp en forestilling i hjembyen.

– Det er herlig å være hjemme, og vi blir veldig positivt mottatt her i Steinkjer. Målet er å sette opp en forestilling neste år, men da må vi finansiere prosjektet først. Lørdag inviterer vi til en arbeidsvisning som en liten smakebit, sier skuespiller Silje Lindberg.

Danserne Mari Angel-Petersen Grønnesby, også hun fra Steinkjer, og Karoline Heggdal deltar også i prosjektet, sammen med musikerne Mats Mæland Jensen og Hans Uhre.

– Vi er veldig spent på hvordan vandreutstillingen blir mottatt. Erfaringene fra lørdagens arbeidsvisning tar vi med oss i det videre arbeidet, sier Thea Ericson Aarnes.