Tester ut Brandheia som turmål

Det blir ikke lengre mulig å samle inn penger til en klassetur til utlandet. 10. trinn ved Steinkjer ungdomsskole har i år tatt turen til Brandheia villmarksleir.

BRANDHEIA: Nå er det slutt på sparing og dugnadsarbeid for å tjene penger til klasseturer i 10. trinn ved de to ungdomsskolene i kommunen. Steinkjer ungdomsskole prøver nå ut Brandheia villmarksleir som turmål for elevene i 10. trinn. – De første tilbakemeldingene er veldig positiv, sier rektor Thomas Herstad.  Foto: Øyvind Bones

Nyheter

– Vi prøver ut et samarbeid om klasseturer for 10. trinn med Brandheia villmarksleir. Turen gjennomføres i regi av skolen og med finansiering fra kommunen. Den siste klassen kom tilbake til skolen denne uka, og de første tilbakemeldingene er positive, sier rektor Thomas Herstad ved Steinkjer ungdomsskole.