Vet du at du har Steinkjer-Avisa-abonnement, men får ikke lest alt vi publiserer? Sørg for at du har Amedia-tilgang. Gå til steinkjer-avisa.no/registrer for å enkelt opprette bruker og sikre deg tilgang allerede i dag. Når du går til steinkjer-avisa.no/registrer skal du fylle inn mobilnummeret ditt, trykke fortsett og følge instruksjonene videre.

Da får du tilgang til alt på Steinkjer-Avisa.no, også saker fra NT24.

NT24 – Næring i Trøndelag – er avisene i TA Media og Amedias næringslivssatsing i Trøndelag, og har som mål å speile stort og smått fra næringslivet. Noen saker produseres av avisene i samarbeidet, mens andre produseres av journalistene i NT24. Felles for alle saker er at de havner på NT24. For at du skal kunne lese alt innhold på NT24 må du logge deg inn med samme mobilnummer og passord som du bruker for å lese Steinkjer-Avisa på nett. Du logger deg enkelt inn ved å gå inn via en plussartikkel merket med NT24.

Både Steinkjer-Avisa og NT24 har nyhetsapper. Appen gir deg lett tilgang til nyhetene, og du kan velge å bli varslet om store nyheter, eller andre ting du er interessert i. For å finne Steinkjer-Avisas nyhetsapp til iPhone trykker du her. Har du Android-telefon, trykker du her.

NT24s app finner du her: App store for iOS og Google Play for Android.