Amfi sendte nylig ut en pressemelding om at AMFI Steinkjer har ansatt Erik Gjemble (43) som ny senterleder.

Gjemble tiltrer stillingen 1. februar 2021. Han er opprinnelig fra Skogn i Levanger og er i dagsenterleder/driftsleder på AMFI Havnesenteret i Brønnøysund hvor han har vært i fire år.

– Jeg gleder meg mye til denne spennende utfordringen på AMFI Steinkjer. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med leietakere, kunder og senteradministrasjonen. Sammen med alle som jobber på senteret,så ønsker jeg å bidra til å gi kundene gode og trygge handleopplevelser, og samtidig sørge for at AMFI Steinkjer er hjertet i lokalsamfunnet, sier Erik Gjemble i pressemeldingen.

Thon Eiendom jobber nå med å lage en god overgang som ivaretar både oppgavene i Brønnøysund og i Steinkjer.– Det kjennes litt vemodig å forlate Brønnøysund der jeg har hatt så mange fantastiske opplevelser og fått mange gode venner og erfaringer med meg. Samtidig så ser jeg veldig frem til å bli bedre kjent med Steinkjer og til å bli ny senterleder her, sier Gjemble.

Eiendomssjef på AMFI Steinkjer, Trond Aase, sier følgende:

– Vi ser frem til å få Erik Gjemble på plass, og har store forventninger til at han vil bidra til å videreutvikle AMFI Steinkjer som regionens beste handelsdestinasjon gjennom strategisk nytenkning og utvikling av senterets ansatte og butikkansatte. Som senterleder vil Erik ha det overordnede ansvaret for kjøpesenterets drift, markedsføring og utvikling, samt personalansvar for våre dyktige medarbeidere i senteradministrasjonen.