- Jeg er veldig lei meg for at jeg gikk glipp av konserten med Steinkjer Kammerkor i Steinkjer kirke onsdag 27. oktober. Jeg leste i Steinkjer-Avisa at det hadde vært veldig fint å få oppleve så vakker musikk en mørk høstkveld. Jeg skulle ønske jeg hadde vært der, men jeg visste ikke om det, sier Frøydis Hegdahl i Steinkjer.
- Jeg har flere aviser, men jeg hadde ikke sett at det var konsert før det var for sent. Jeg følger ikke med på Ipad hva som skjer. Jeg skulle ønske det sto i avisene hva som skal skje av kulturelle ting i Steinkjer. Og jeg vet det er flere som mener det samme som meg, forteller den kulturinteresserte damen i Steinkjer.
- Jeg kjenner ei dame som sier at hun prøver å notere seg hva som er i vente av konserter og andre arrangement, for man kan jo noen ganger lese om det i avisa på forhånd. Men enkelt er det ikke å holde seg orientert om arrangement på den måten.

Som alle vet, har det de siste årene blitt mer og mer vanlig at mange bruker sosiale medier for å markedsføre ulike arrangement.
- Jeg kan ikke forstå annet enn at det måtte lønne seg å annonsere konserter og andre kulturelle aktiviteter i avisa. Jeg og mange med meg, ser det ingen steder - og det er trist.

Da Steinkjer Kammerkor hadde konsert i den store og flotte Weidemannkatedralen onsdag 27. oktober, var det ifølge Idar Kjølsvik, som skrev om konserten i Steinkjer-Avisa, et 50-talls forventningsfulle sjeler samlet til konsert.