Gå til sidens hovedinnhold

Lekende barn og nissen på svartsøndag i gapahuken i Malm.

For å skape litt lys og stemning i en ellers mørk årstid inviterte Malm idrettslag til svartsøndag ved gapahuken på grusbanen på Malm stadion. Mange barn og voksne møtte opp til et trivelig lag med lek og moro. Skøyting på isen, litt god mat og drikke for alle frammøtte gjorde dagen enda mer hyggelig. Været var strålende med en fin og varm sol. Humøret var på topp blant de oppmøtte barna som brukte området rundt gapahuken i sin lek, skriver idrettslaget på sin hjemmeside.

De fikk i tillegg en liten overraskelse da selveste nissen tok turen innom. Han lagde litt liv med både muntre hopp og sprell, før han delte ut noen små julegaver før selveste julaften.

Alt i alt en strålende dag for alle som tok turen innom, meldes det fra idrettslaget

– Vi retter en stor takk til alle som tok turen innom, til nissen som skapte liv i leiren, og til vår sponsor Sparebank 1 SMN som gjorde dette mulig, sier leder Per Gunnar Feragen i Malm idrettslag.

Banken hadde også sponset lignende arrangement på skihytta på Henningvola, ved gapahuken på Rygg bygdesenter, på hytta på Oftenåsen, og på Skistua på Byafjellet svartsøndag.

Les også

Trøndelagmat SA er kårets til Årets kremmer i 2019: – Salget i 2020 har vært vanvittig

Les også

Randi bygger kraftstasjon til én milliard kroner

Kommentarer til denne saken