Om Steinkjer-Avisa

Steinkjer-Avisa ble etablert i 1984 av Lothar Viem.

7. august 1984 ga Lothar Viem ut første eksemplar av Steinkjer-Avisa. 

Om avisa

Den gang var det ikke mange som levnet oss særlig håp om noe langt liv i konkurranse med “storebror” Trønder-Avisa. Avisa har imidlertid vist seg å ha livets rett, og leses i dag i mer enn 5.000 husstander i Steinkjer og Verran. I tillegg vet vi at mange leser avisa på jobben. Noe som betyr at store deler av kommunens innbyggere leser Steinkjer-Avisa hver uke.

Familien Viem solgte sine aksjer i 1999, og avisa eies i dag av Trønder-Avisa. Faktura-, regnskaps- og produksjonstjenester kjøpes fra TA-konsernet, forøvrig lever Steinkjer-Avisa sitt eget og høyst selvstendige liv med egen redaksjon, egne ansatte og eget styre.

Steinkjer-Avisa har flyttet til Sørsia igjen, og har nå kontorer i Føinum-gården i Elvegata. Hvilket vil si ved Torget – i hjertet av Steinkjer. Her holder vi hus med en liten, men høyst effektiv organisasjon som betrakter det å drive lokalavis som en eneste stor dugnad – hver eneste uke.

9. august 2017 ble Lokalavisa Verran-Namdalseid innlemmet i Steinkjer-Avisa, godt og vel to år før også kommunene Steinkjer og Verran slås sammen til én kommune.


Med hjertet i Steinkjer – i hjertet av Steinkjer!

Vi i Steinkjer-avisa vil være ei lokalavis som gir et riktig bilde av tilstanden i kommunen, vi skal både være kritiske og patriotiske.

Vi vil være ei gla’avis, men samtidig holde våre lesere oppdatert.

Med din hjelp kan vi klare det. Jo flere abonnenter, jo større ressurser kan vi benytte. Skaff deg derfor ditt eget abonnement.