Slik kommer du i gang - trinn 1

Innlogging med SPiD

For å lese pluss-saker, må du logge deg inn. Nøkkelen kalles SPiD.
Kundeservice

SPiD er utviklet av Schibsted Products & Technology AS, og er en løsning for sikker innlogging og betaling på tvers av flere tjenester. Med din SPiD-konto kan du logge deg inn på en rekke tjenester med samme brukernavn og passord.

Har du SPiD-konto?

Leser du Trønder-Avisa Ekstra eller VG+, har du allerede en slik SPiD-konto, som du også kan bruke for å logge deg inn på Steinkjer-Avisa - med akkurat samme brukernavn og passord. Det samme er tilfelle om du har brukt f.eks. FINN.no eller vektklubb.no, som også bruker SPiD til innlogging.

  • BRUKERNAVNET ved SPiD-innlogging er din e-postadresse.

    Skal denne kontoen også kunne brukes til å logge seg inn på Steinkjer-Avisa, må vi ha registrert samme e-postadresse i vårt abonnentregister. Hvis ikke, kan dette være en årsak til at du ikke klarer å logge deg på direkte. Det samme er tilfelle dersom du har flere SPiD-kontoer (som egentlig er unødvendig) knyttet til forskjellige e-postadresser.
     
  • PASSORDET må også legges inn. Har du glemt dette, klikk for Glemt passord? nederst i skjemaet under innloggingen, og følg anvisningene.

Vi har overført alle data fra vårt abonnentregister til SPiD. Er du allerede SPiD-bruker og abonnent på Steinkjer-Avisa, skal det derfor være mulig å logge seg direkte inn på Steinkjer-Avisa med den SPiD-konto du allerede har.

Slik logger du inn

Det finnes flere steder du kan logge inn når du har SPiD-konto.

Når du klikker på en av disse "Logg inn"-knappene eller lenkene, får du et innloggingsvindu som skal fylles ut.


Har du ikke SPiD-konto?

Da må du først opprette ny bruker. Klikk på opprett bruker øverst til høyre. Da åpner det seg et nytt vindu for registrering av e-postadresse, valg av passord og til slutt innlogging.


(Om det viser seg at du likevel har SPiD-konto allerede, vil du få varsel om det underveis.)

Problemer med innlogging?

Ta kontakt med vår kundeservice på tlf. 74 10 01 30 i åpningstida hverdager, eller send en epost til abonnement@steinkjer-avisa.no.


Gå videre til neste trinn i "Slik kommer du i gang"

eller klikk på "Hjelp" nedenfor for å få opp flere valg.