Steinkjer-Avisa stiller som vanlig med martnasbod under årets Steinkjermartna. Der vil vi være tilgjengelige både for en prat og for å hjelpe til med det som trengs for at du skal få den beste opplevelsen av Steinkjer-Avisa.

Den siste tiden har Steinkjer-Avisa vært gjennom en skikkelig forandring – en oppussing rett og slett. Vi har satset knallhardt digitalt og nå kan du lese nyheter om smått og stort i Steinkjer 24 timer i døgnet på Steinkjer-Avisa.no. Samtidig vet vi at mange av våre abonnenter ikke utnytter abonnementet sitt til det fulle – og det vil vi gjøre noe med.

Vi inviterer derfor alle nye og gamle abonnenter til å komme på besøk i martnasboden vår. Der kan du få hjelp til å logge på om du trenger det. Vi vil også vise fram vår nyhetsapp, som sørger for at du holder deg oppdatert på siste nytt i kommunen vår. Abonnerer du ikke kan du benytte deg av et av tilbudene våre og prøve et abonnement. I dag har denne avisa ramlet ned i postkassa til hele Steinkjer, og mange av dere som leser den i dag abonnerer ikke på Steinkjer-Avisa. Vi håper denne smakebiten gir deg lyst til å ta sjansen på et abonnement.

Laster du nyhetsappen og logger deg på – eller har gjort det fra før – kan du komme innom martnasboden å få en annen nyhet i fysisk form:

Som mange trolig har lagt merke til lanserte vi i det stille en helt ny logo forrige fredag. Denne logoen feirer vi med freshe og praktiske handlesekker som du kan bruke som både veske og pose. Vi synes selv at de er skikkelig fine. Last ned appen og logg deg på – så får du siste nytt på ryggen.

Vi holder til like utenfor Steinkjer-Avisas lokaler ved torget i martnasgatenes åpningstid.

Hvis du vil laste ned appen nå, kan du gjør det her:

iPhone/iPad: Steinkjer-Avisa nyheter på app-store

Android/Google: Steinkjer-Avisa på Google play

Vet du at du har Steinkjer-Avisa-abonnement, men får ikke lest alt vi publiserer? Sørg for at du har Amedia-tilgang. Gå til steinkjer-avisa.no/registrer for å enkelt opprette bruker og sikre deg tilgang allerede i dag. Når du går til steinkjer-avisa.no/registrer skal du fylle inn mobilnummeret ditt, trykke fortsett og følge instruksjonene videre.

Eller kom innom boden vår om du trenger hjelp.

I boden kan du også bli med på vår martnasquiz!

Svarer du riktig på den, kan du vinne to billetter til torgfesten lørdag med Too Far Gone og Daniel Aalberg-band.