Sommeraktive barn og unge i Steinkjerhallen

Hana Hana og Margrethe Nygård er høyt oppe i klatreveggen.  Foto: Privat

New Articles

"Treffpunkt Steinkjerhallen" er et lavtelskertilbud for barn og unge i alderen 8-15 år. Dette er et allsidig tilbud hvor det viktigste er at man er i aktivitet med fokus på håndball og håndballens basisferdigheter.

- Det tilrettelegges for at alle skal få utfordringer på sitt nivå, men det viktigste er at man har et treffpunkt gjennom sommeren. Takket være SpareBank1 SMN, Steinkjer kommune og Steinkjerhallen, så er tilbudet gratis. Gjennom støtte fra disse aktørene så har vi kunnet engasjert ungdom som ikke har sommerjobb som aktivitetsledere under "Treffpunkt Steinkjerhallen", skriver daglig leder Jan-Terje Mathisen i Steinkjer håndballklubb i en pressemelding.

"Treffpunkt Steinkjerhallen" er et tilbud som er hver tirsdag og torsdag i hele Juli. Hele 45 påmeldte deltakere, men et snitt på 25 da ikke alle deltakerne deltar hver dag grunnet reise eller annen ferieaktivitet. Siste aktivitetsdag er torsdag denne uka.

- Gjennom perioden så har vi hatt aktiviteter som Buldreball, volleyball, klatring, turn og mange andre aktiviteter som er artige og relevante for håndball. Allsidighet er er viktig uansett hvilken idrett man driver og det er viktig å gjøre treningen eller aktiviteten morsom og variert. Den siste uken vil det bli arrangert mesterens mester, noe deltakerne ser fram til, opplyser Mathisen.

Gjennom en slik aktivitet så får barn og unge en plass å møtes, drive med hobbyen sin, møte nye og kanskje framtidige venner samt at man kan utvikle seg som håndballspiller i en ellers stille tid i treningssammenheng.