– Ekstremt mye folk

New Articles

– Så langt har sommeren vært travel. Det har vært ekstremt mye folk innom.

Det forteller Martine Kaspersen og Lina Seljebakken som i sommer jobber på Egge museum. De sier at de på søndag hadde 100 besøkende og tirsdag tok 90 personer turen innom. De tror at det er flere årsaker til dette.

– Jeg tror mange er på norgesferie i år, i tillegg så har de nye lokalene mye å si, forteller Kaspersen.

For museet har åpnet en helt ny del med to utstillinger og mulighet for å kjøpe seg en kaffe og vaffel innomhus. Noe som kan være fornuftig på en trøndersk sommer. I tillegg til de, som vanlig, populære dyrene, så tror Seljebakken at besøkende blir positivt overrasket over utstillingen av gamle Steinkjer.

– Mange kommer nok hit og tror at vi kun har en traktorutstilling, men de blir positivt overrasket når de ser at vi i overetasjen har en utstilling hvor man kan ta turen innom mellomkrigstidens Steinkjer.


Administrasjonen på Egge museum har flyttet fra Sjåførboligen ved Fylkesmannsgården

Nye tider for Egge museum