Øyenvitne i august er avlyst

FIRKLØVER: Bernt Gausen, Erik Asp, Bjørn Gunnar Ericson og Odd Birger Grønli er Øyenvitne.  Foto: Isa Fagerholt

New Articles

Kabaretgruppa Øyenvitne, som i en årrekke har gledet steinkjerbyggen med nostalgiske og humoristiske skråblikk, skulle egentlig gjøre et nytt comeback i august. Selv om det ikke blir noen Steinkjermartna i år, hadde de planlagt å ha fire forestillinger med kabareten «Hold maska» på Vårt Hjem i «martnasuka» 5.-8- august. Nå har de snudd.

– Vi ser at det blir for tett med 200 personer på Vårt Hjem, og nå som det har dukket opp smitte i Steinkjer igjen, er det flere som er engstlige. I tillegg blirdet sommerferie og mer reising, så vi velger å være på den sikre siden. Vi ønsker ikke å bidra til at det kan blir mer smitte i Steinkjer, og har i dag derfor besluttet å avlyse forestillingene, sier frontfigur og tekstforfatter Odd Birger Grønli.

Han sier at gruppa beklager overfor de som allerede har kjøpt billett, men at disse vil få pengene tilbake.


Noen glimt fra 35 år med Steinkjer-Avisa

Vi tok en aldri så liten mimretur i avisarkivet.Nytt bind i populær bokserie:

Oppfølger til "En by i Norge" på veiSteinkjer - desember 2019

Utsikt fra branntårnet