SpareBank1 Cup

Den populære håndballcupen utsettes til april neste år

GODE VENNER: Sparbu og Steinkjer er like gode venner etter kampen. Trym, Alexander, Peder, Conrad, Noah, Storm, Marcus, Olav Magnus, Markus,Johannes og Håkon. *** Local Caption *** GODE VENNER: Sparbu og Steinkjer er like gode venner etter kampen. Trym, Alexander, Peder, Conrad, Noah, Storm, Marcus, Olav Magnus, Markus,Johannes og Håkon. Arkivbilde fra april 2018.  Foto: Svein Leknes

New Articles

Steinkjer Håndballklubb ser seg nødt til å avlyse årets SpareBank1 Cup Steinkjer begrunnet med den pågående korona-situasjon. Planen var opprinnelig å utsette årets cup til høsten.
"Vi har innsett at dette blir vanskelig å gjennomføre. Vi ønsker ikke å avvikle en cup som ikke er 100 prosent tro mot suksessoppskriften vi følger hver april, samtidig som vi ikke ønsker å arrangere en cup som kommer i konflikt med cuper som allerede er etablerte «høst-cuper». Ut fra det lille vi vet i dag om fremtiden er det ikke sikkert noen som helst kan arrangere cup før til neste år, men det vil bare tiden vise". Skriver Stenkjer håndballklubb i en pressemelding.