Ordføreren: - Veteranene er viktig for oss!

Skal ta igjen markeringen neste år

KRANS: Ordfører Anne Berit Lein legger ned krans ved bautaen for dem som har mistet livet i fredstjeneste for Norge etter 2. verdenskrig. Trond A. Stene (t.v.) og Carl Ulven er flaggvakter, mens Per-Ole Austmo bisto ordføreren.  Foto: Svein Leknes

New Articles

Ordfører Anne Berit Lein var lei seg for at det ikke kunne være flere veteraner til stede under markeringen av frigjøringsdagen på Kroghbakken 8. mai. På grunn av smittefaren var ikke veteraner fra fredsoperasjoner invitert. Ordføreren benyttet anledningen til å takke alle som har vært og er med i operasjoner i fredens tjeneste foran tre-fire kameraer. Hun snakket om den store motsetningen at Steinkjer for 80 år siden,  21. april 1940, ble bombet av tyskerne, og at det 8. mai var 75 år siden freden kom til Norge.