Status 4. mai:

Ingen nye smittetilfeller siden 8. april

Kommuneoverlege Sunniva Rognerud har ikke påvist smitte hos noen strenkjerbygg siden 8. april.  Foto: Tore Vikan

New Articles

Det ble ikke meldt om nye tilfeller med bekreftede smittede personer denne helga. Siste tilfelle ble meldt 8. april. Det er fortsatt totalt 16 tilfeller med bekreftet smitte og av disse er 14 personer friskmeldte. Blant de med bekreftet smitte er det åtte menn og åtte kvinner. Ingen av disse er under 18 år, 12 personer er 18-65 år og fire personer er over 65 år. Det er utført totalt 626 tester for Covid-19, skriver Steinkjer kommune på sin hjemmeside.

Presisering: Steinkjer kommune ønsker å presisere at alle ballbinger i kommunen er stengt med bakgrunn i koronaepidemien. Det samme gjelder mindre spilleflater i tilknytning til fotballbaner og andre anlegg, eksempelsvis fotballbanene på Steinkjer skole. Vi ber frivillige lag og foreninger som eier slike anlegg om å ivareta stenging ved hjelp av tydelig merking og avsperring av anleggene.