Status 8. april kl. 10.15

Ett nytt tilfelle av koronasmitte

Kommuneoverlege Sunniva Rognerud har kunnet friskmelde tre personer for korona.  Foto: Øyvind Bones

New Articles

Det er i dag meldt om ett nytt tilfelle av bekreftet smittede personer. Vi har 16 personer med bekreftet smitte i Steinkjer. Av disse er tre friskmeldte, skriver Steinkjer kommune på sin hjemmeside.

Blant personene med bekreftet smitte er det åtte menn og åtte kvinner. Ingen av disse er under 18 år, 12 personer er 18-65 år og fire personer er over 65 år. Det er utført totalt 448 tester for Covid-19 på Steinkjer hittil 7. april.

NB! Informasjon fra oppvekstetaten:

Regjeringen bestemte i går at barnehager åpner igjen 20. april, og at småtrinnet på skolen 1.-4. trinn, samt SFO, åpner den 27. april. Steinkjer kommune følger regjeringens retningslinjer. I dag, onsdag, vil det før kl. 16.00 bli sendt ut informasjon fra oppvekstetaten med bakgrunn i de nasjonale føringene.